Termeni si conditii de utilizare a site-ului

 

Despre Noi

Serviciul http://www.carmenittta.ro/ este oferit de SC M&M Instant Service SRL cu sediul in Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/4497/2004, avand cod unic de inregistrare 16257516, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
office@carmenittta.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
office@carmenittta.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0723.579.033


II. Despre www.carmenittta.ro
Carmenittta este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site-ul web sau prin telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.carmenittta.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin e-mail sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (referinte la dreptul de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Societatii fara adetine o permisiune expresa, scrisa si prealabila din partea Societatii.


Nu puteti folosi cadre (“frames” in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (“framing techniques” in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusive imagini, texte, interfete, formulare) ale Societatii fara a detine o permisiune expresa, scrisa si prealabila, din partea Societatii.


Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.carmenittta.ro, atat timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciile oferite de Societate intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei, alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune expresa, scrisa, si prealabila din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.carmenittta.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).

 

Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.carmenittta.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).

 

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.carmenittta.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.


Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.carmenittta.ro.


Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.


www.carmenittta.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.carmenittta.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.carmenittta.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.carmenittta.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs.

 

Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.carmenittta.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.carmenittta.ro, este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor;
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.carmenittta.ro;
- efectuarea platii produselor.
- livrarea produselor comandate.


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.carmenittta.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.carmenittta.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare, prin ramburs in cont colector.

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.


Daca ati ales sa platiti numerar la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Taxele de livrare sunt cele practicate de prestatorii se servicii de curierat , putand alege modalitatea de livrare si/sau asigurare, cu acordul nostru, stabilind de comun acord modalitatea in care se va efectua livrarea si impachetarea.

 

VIII. Garantia oferita consumatorului

Garantia oferita consumatorului pentru produsele noi
Prin certificatul de garanție emis de SC M&M Instant Service SRL se atesta ca produsele indeplinesc parametrii și cerintele de calitate in conformitate cu normele legale in vigoare.

Produsele pot fi schimbate in termen de 30 de zile de la data achizitiei, doar insotite de dovada achitarii produselor si doar in cazul in care acestea nu au fost purtate si nu prezinta semne de uzura datorate manevrarii defectuoase.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16 alin. (1) din legea 449/2003, potrivit caruia “răspunderea vânzătorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.”

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa ne contactati, potrivit datelor de contact de mai sus.

Descrierea si returnarea produselor
Daca un produs oferit de www.carmenittta.ro este diferit fata de descrierea acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept, aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.;
- de a returna produsul cumparat, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

XI. Forta Majora
www.carmenittta.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.carmenittta.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.carmenittta.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic al Societatii, lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.carmenittta.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea
www.carmenittta.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.carmenittta.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.carmenittta.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: office@carmenittta.ro , sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul “Despre noi” din prezentul contract.

XIV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.carmenittta.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de:

Legea 365/2002 privind comertul electronic,
Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta;
Ordonanța de urgență nr. 10/2018 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 190/2000 privind regimul metalelor prețioase și pietrelor prețioase în România
Termenii si conditiile www.carmenittta.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul www.carmenittta.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune solutionarii instantelor judecatoresti competente.

XV. Prezentarea ofertei
www.carmenittta.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.carmenittta.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.carmenittta.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.carmenittta.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsele comercializate.

 

Culorile reproduse în fotografiile produselor de pe acest site sunt foarte aproape de original,dar nu identice, redarea culorilor poate fi diferita.Fotografiile sunt realizate din multe unghiuri și poziții, în încercarea de a reda cât mai exact toate caracteristicile produsului.