Povestea Carmenittta

Carmenittta este un proiect handmade, dedicat persoanelor iubitoare de culori și mixuri alcătuite din materiale cu texturi diverse, îmbinate inspirat și transpuse în produse unicat, cusute manual în întregime.

Carmenittta are la bază un concept de creații handmade dedicate genului feminin. Din analiza atentă a cerințelor și necesității clienților, Carmenittta anunță lansarea unei colecții de poșete mamă-fiică, prin care dorește să ofere posibilitatea fetițelor de a purta o variantă mini a poșetei mamei.

Carmen, artist handmade, a creat o linie de produse destinate familiei, care a fost foarte bine primită de către clienți. Discuțiile cu cumpărătorii au fost mereu utile, întrucât, în funcție de feedback, aceasta a creat, de fiecare dată, noi haine și accesorii care să răspundă așteptărilor diverse. 

Carmen transpune feedbackul primit pana in prezent, in noua colectie de genti si rucsaci unicat din piele naturala cusuta manual denumita "Urban Mum & Daughter Matching Sets".

 Prin colectia propusa am abordat o noua viziune de marketing si am introdus trei noi produse competente.

 Cu elementele adaugate am raspuns multiplelor solicitari in ceea ce priveste compartimentarea gentilor si crearea unor obiecte mai generoase ca dimensiuni, mentinand insa parametrii semnaturii si originalului stil Carmenittta.

 Boost-ul de nou adus anul acesta de catre Carmenittta este exprimat prin:

1.Cele 3 noi produse adaugate colectiei mama-fiica si anume rucsacul mare, cel mini si shopperbag-ul, care ofera o compartimentare mai smart si un spatiu mai generos, pentru o utilizare facila.

2. Finisajul imbunatatit al tuturor produselor cusute manual personal, datorita experientei acumulate, plus compartimentarea noua in interiorul gentutelor mama-fiica.

3.Elemente noi de design in piele, aplicate pe produsele din linia mama-fiica, respectiv bomboane, acadele, funde, inimi, romburi, fluturi si stele.

 

  #carmenittta